Om os

Om vores firma
Boligmarkedet i Danmark kan godt virke uoverskueligt. Derfor er det vigtigt at få den rigtige hjælp fra starten. Med denne side ønsker jeg at gøre om ikke boligmarkedet så i hvert fald udbuddet af ejendomsmæglere lidt mere overskueligt.

Jeg har altid selv haft svært ved at regne ud, hvilken ejendomsmægler, der nu engang er bedst eller billigst. Hvis du spørger ejendomsmæglerne, er det jo altid den pågældende ejendomsmægler, der er bedst. Tit lover de guld og grønne skove, men holder de det? Det har der tidligere kun været én måde at finde ud af.

Derfor har jeg valgt at samle informationer om danske ejendomsmæglere og præsentere dem overskueligt, så du kan tage en informeret beslutning, næste gang du skal vælge ejendomsmægler.

At finde den rigtige ejendomsmægler er en kunstart

At vælge ejendomsmægler er et enormt vigtigt valg. Det kommer både til at have indflydelse på, om du får drømmeboligen, til hvilken pris du får den, om du får solgt din nuværende bolig til tiden, og om du ender med en god låneaftale.

Ejendomsmæglere kan tit komme med et godt råd til, hvor du kan få den bedste låneaftale til dit huskøb, men det er vigtigt at undersøge ejendomsmægleren, inden du spørger. Nogle ejendomsmæglere har samarbejdsaftaler med en bestemt bank eller et bestemt realkreditselskab. Heldigvis er mægleren altid forpligtet til at oplyse, hvilke selskaber han/hun samarbejder med, og hvad størrelsen er på en eventuel provision. Så spørg, og husk at uanset hvad mægleren foreslår, er det til syvende og sidst dit eget valg.

Hvis du efter at have kigget på siden her, stadig har svært ved at tage en beslutning, så har jeg her 5 gode råd til, hvordan du kan forsætte din research på egen hånd.

Z

Tjek salgsportaler på internettet. Der kan du søge efter boligtyper og mæglere, og se tal på alt fra, hvor mange boliger de sælger til, hvor hurtigt de sælger dem.

Z

Tjek ”Klagenævnet for Ejendomsformidling” og ”Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere”. Hvis andre har klaget over en mægler, kommer du måske også til det.

Z

Mød ejendomsmæglerne personligt, inden du vælger. Det er altid nemmere at lure folk, når du står ansigt til ansigt med dem.

Z

Stol på din intuition. Hvis en ejendomsmægler føles forkert, så er det ikke den rigtige ejendomsmægler for dig, lige meget hvem der ellers synes, han er bedst.

Z

Har mægleren et medlemskab af Dansk Ejendomsmæglerforening? Et medlemskab af brancheforeningen er som udgangspunkt et kvalitetsstempel.

0/50 ratings