Det er vist ingen hemmelighed for nogen, at hunden er menneskets bedste ven, og at hunden hurtigt kan blive en stor og vigtig del af din hverdag. Dog kan det for nogen være svært at finde den helt perfekte hunderace til familien, grundet børn og travle hverdage. Derfor kan du læse med her, hvor vi giver dig forskellige eksempler på de mest børnevenlige hunderacer til dig og din familie. 

Bichon Havanais 

Bichon Havanais hunden er en livlig og lille selskabshund, som elsker at lege og omgås mennesker. Denne hunderace vil passe perfekt ind i en familie, da den er elskelig, yderst hengiven og elsker at lege med familiens børn. Selvom den elsker at lege, kan den dog også sagtens nuppe en aften på sofaen. Med Bichon Havanaiseren er du sikret en ny bedste ven i familien!

Labrador Retriever

Labrador Retrieveren er med grund en af de mest populære hunde, når det kommer til familielivet sammen med hund. Grunden til dette er blandt andet, at Labrador Retrieveren har et harmonisk og roligt sind samtidig med, at den er enormt tålmodig og samarbejdsvillig. Derudover er den meget selskabelig, og elsker at lege og være i kontakt med mennesker – dog kan den ligesom Bichon Havanaiseren også sagtens klare en hyggelig aften på sofaen eller i sengen. 

Mastiff

Hunderacen Mastiff er endnu en af de racer, der er populære blandt danske familier. Selvom dens ydre kan se stort og tungt ud, så er den altså en rolig charmetrold indvendigt. Den er forholdsvis stor i forhold til andre hunderacer, så denne race kræver altså relativt meget plads. Mastiffen er ikke særligt udholdende, og kræver derfor heller ikke meget motion. Dette er en af de hunderacer, der passer perfekt til dig og din familie, hvis den travle hverdag fylder meget. Du kan finde hundelem til den på denne hjemmeside.  

Fransk Bulldog

Den Franske Bulldog er en af de hunderacer, der adskiller sig en smule fra andre hunderacer. Grunden til dette er det lidt spøjse, men søde udseende, denne race har. Dens næse sidder meget ind mod ansigtet samtidig med, at den har store øre og øjne – slet ikke til at stå for! En Fransk Bulldog er generelt en meget venlig hunderace, der knytter sig stærkt til sin familie. Ligesom Bichon Havanaiseren er racen relativt lille. 

Cocker Spaniel

En engelsk Cocker Spaniel er fyldt med dejlig livsglæde og energi. Den elsker at lege, især med børn, men er også meget blid og hengiven over for alle i familien. Den elsker selskab, uanset om det er en stille aften derhjemme eller en god gåtur i skoven. I forhold til andre hunderacer skal man med Cockser Spaniel racen huske, at den oprindeligt er en jagthund og derfor stadig har dette instinkt. Dette betyder også, at den skal have relativt meget motion og aktivitet i løbet af en dag. Dette bliver dog næppe et problem, da du med sikkerhed vil elske at bruge tid med denne lækre pelsbold!

Held og lykke med at finde den perfekte hunderace til dig og din familie.