Ønsker du at få en dejlig og nem hund, men har du og din familie en smule travlt? Frygt ej! Dette er helt normalt, og I behøver ikke nødvendigvis skulle vælge hunden fra grundet en travl hverdag. Der er et hav af dejlige familiehunde, der kan leve i en travl familie, og derfor kan det også være svært for dig at skulle vælge. Læs med her og få tre eksempler på rolige og dejlige hunde til den travle familie. 

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel hunden er en meget blid og rolig hund, som reagerer godt på fremmede, men som også knytter sig enormt til sin familie. Det gode ved Cavalier King Charles Spaniel hunderacen er også, at den har nemt ved at tilpasse sig sin families behov og aktivitetsniveau – den kan altså sagtens klare de travle hverdage. Læs mere om Cavalier King Charles Spaniel hunderacen og flere!

Mops

Mopsen er den perfekte familiehund for dig, hvis du ønsker en hund, der er både sjov, kærlig og en smule doven. Mopsen er ikke særligt stor og fylder derfor heller ikke meget i familien – dog kan du med mopsen være sikker på at få en ny bedste ven, som sagtens kan tåle en dag eller to på sofaen, mens din familie ikke er hjemme. 

Pembroke Welsh Corgi

Corgien er en lille, sød og venlig hund, der nyder at gå ture og hygge med familien. Corgien er en yderst god familiehund, da den trods et højt energiniveau, elsker kvalitetstid og sagtens kan bruge en aften på sofaen. Pembroke Welsh Corgi racen knytter sig tæt til mennesker omkring den, og du vil derfor sagtens kunne finde din nye bedste ven i Corgien – selvom du og din familie har en travl hverdag.

Held og lykke med hundesøgningen!